Sortland og Omegn Skiklubb

Sortland og Omegn Skiklubb

Telenor Skikarusell

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 14. Jan 2020

Onsdag 22. januar kl 18:00 starter årets skikarusell ved skibua. 

Nye deltagere kan melde seg på inne i bua fra kl 17:00. Deltakeravgiften er kr 250 pr barn og kan betales med kort, kontant eller vipps. Det vil også være mulig for forhåndspåmelding i idrettshallen fredag 17. januar kl 17:30 - 18:00.

De som har startnr fra tidligere benytter samme startnr i år, og kan gjerne vippse på forhånd til 504176, merk med startnr og vis kvittering i luka ved oppstart. Hvis noen har startnr fra tidligere som ikke vil bli benyttet, setter vi pris på å få det levert tilbake.

Det blir skikarusell hver onsdag frem til påske, med unntak av onsdagen i vinterferien. Dersom snøforholdene blir dårlige kommer vi likevel til å arrangere med gå eller løpetur

Alle påmeldte får deltakerpremie, og alle som deltar på 7 eller flere karuselldager får premie på felles premieutdeling i Samfunnsalen. Tidspunkt for dette annonseres senere.

Vel møtt!


NB! Vi behøver flere foreldre som kan hjelpe til med å arrangere skikarusellen. Dette gjelder alle onsdagene og vil gjerne være som saftansvarlig eller til registrering av deltakere. Kontaktperson: Tine Wallstad0 Kommentar

Nyttårspæsen avlyst!

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 10. Jan 2020

Vi har i dag dessverre besluttet å avlyse Nyttårspæsen 2020.

Det har kommet 7-8 cm med snø de siste 2 døgn. Denne snøen ligger som en sørpe oppå en såle av stålis eller barmark. Forholdene slik de er nå muliggjør ikke preparering av løypetraseen.

Vindretningen har snudd på sørlig over natten, med varsel om tiltakende vind, høyere temperatur og nedbør som regn fra lørdags kveld og natt til søndag. Vi anser derfor sannsynligheten for tilstrekkelig gode nok forhold i traseen som så liten, at arrangementet avlyses.

Vi mener det er riktig å ta beslutningen allerede nå, slik at de som ønsker kan planlegge helgeforflytting til områder med gode skiforhold.


Torgeir Arntsen
Rennleder


0 Kommentar

Status Nyttårspæsen 2020

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 9. Jan 2020

Pr i dag er det fortsatt ikke kommet nok snø til at rennet kan gjennomføres.

Løypetraseen består av stålis eller barmark, med ca 5 cm issørpe/snø på toppen. Vi trenger minst 10-15 cm snø før vi får til en forsvarlig preparering av løypene.

Værmeldingen er av en slik art at det fortsatt er håp om mer snø. Vi vil derfor gjøre en ny vurdering i løpet av morradagen. Ny info kommer i morgen.


Torgeir 

Rennleder


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline